Share |

STUBB ZAKHAROVA RAUHANNEUVOTTELUT

3.8.2024

UUSI VERKKOMEDIA

https://mvlehti.net/2024/07/30/venaja-tylyttaa-takkiaan-kaantelevaa-stubbia-zakharova-parempi-laillistaa-huumeet-laajasti-suomalaisille/

KUVAT JA JUTUT

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=9267af3241730e66&sca_upv=1&q=stubb+ja+zakharova&tbm=isch&source=lnms&fbs=AEQNm0BM-EO6rpa_5k5t1Epr5acEpFNZsnlYDyPj7DHMpfIGNQkoAb1Lp-_oqkPRA8XCY-5a7X7zU0sObaoSoMLuJjpFoSdGn9yHOPX5c6ICA4ARRwecwshkzFTOqR1wqx3gEt3ILPWz3hTsvK6CaYSZmU1sdlvutsy5Q9h0kKmPflu344SBu7U&sa=X&ved=2ahUKEwjNwNDH5dWHAxV9FRAIHV6LBk8Q0pQJegQIDhAB&biw=1920&bih=919

KUVA JA JUTTU (STUBB ja ZAKHAROVA)

https://pbs.twimg.com/media/GTulPYYXAAAML-1?format=jpg&name=small

https://x.com/_MariaZakharova/status/1818228614816505909

https://www.tapionajatukset.com/files/tapion.ajatukset.net/MASHA_KRIMILLE_2018_2.PNG

SUOMEN TURVALLISUUSTILANNE

https://www.tapionajatukset.com/43888

VERKKOMEDIA

https://uvmedia.org/tag/maria-zakharova/

Venäjä tylyttää takkiaan kääntelevää StubbiaZakharova: Parempi laillistaa huumeet laajasti suomalaisille

A_MASHA_1.jpg

https://www.tapionajatukset.com/files/tapion.ajatukset.net/SALAINEN_ASE_MASHA_1.PNG

KALINKA (Maria Zakharova)

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=zbDB1mnl5xk


KUVAT

https://capelino.com/wp-content/uploads/2016/11/726d24c1cb7f9f4fbdf74dedc9472bf3.jpeg

https://uvmedia.org/wp-content/uploads/2024/07/zakharova-stubb.jpg

https://preview.redd.it/maria-zakharova-i-cant-get-enough-of-her-v0-kq6ymmjqq3ra1.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=1b352b08c13902c1337adf5cfed6dfb9056727c3

https://ih1.redbubble.net/image.5027649918.4410/raf,360x360,075,t,fafafa:ca443f4786.jpg

https://www.tapionajatukset.com/files/tapion.ajatukset.net/MASHA_MUSTA_IHANA_2.jpg

MIELIPIDE

https://www.tapionajatukset.com/files/tapion.ajatukset.net/MASHA_MANSIKKA_14.PNG

https://www.tapionajatukset.com/42234

VENÄJÄ TYLYTTÄÄ STUBBIA

https://uvmedia.org/2024/07/30/venaja-tylyttaa-takkiaan-kaantelevaa-stubbia-zakharova-parempi-laillistaa-huumeet-laajasti-suomalaisille/

Alexander Stubb julisti kesän alussa maailmaa kohauttaen, että Ukrainan konflikti on ratkaistava sotimalla. Nyt Stubb julistaa, että konflikti onkin ratkaistava Ukrainan ja Venäjän välisillä neuvotteluilla. Venäjän ulkoministeriön tiedottaja ehdottaa, että hämilleen johdetuille suomalaisille olisi varmaan parempi laillistaa laajasti huumeet, jotta selvyyttä ei edes yritetä saada maan johdon toiminnasta.

Alexander Stubb sanoi ranskalaisen Le Monden haastattelussa, että lähestyy hetki, jolloin Venäjän ja Ukrainan pitäisi aloittaa neuvottelut.

”Olemme saavuttamassa pistettä, jossa neuvottelut on aloitettava” Kiovan vankkana kannattajana esiintynyt Stubb sanoi ja kertoo uskovansa, että Venäjän vetäytymistä miehitetyiltä alueilta ei voida asettaa ehdoksi mahdollisille neuvotteluille. Stubbin mukaan Zelensky halusi ottaa ”alusta alkaen” johtoaseman neuvotteluista Ukrainan ratkaisemiseksi, mutta ”nyt pallo on Venäjällä”.

Huomioitakoon, että vasta vähän aikaa sitten Stubb julisti kansainvälisesti laajaa huomiota saaneen lausunnon, jonka mukaan ”Ukrainan konflikti on ratkaistava taistelukentällä”. Nyt monet kansainvälisessä yhteisössä ovat puheista ihmeissään sekä kysyvät, että tunnustaako Stubb tällä kertaa Venäjän sotilaallisen voiton?

Nämä merkit kertovat paineesta rauhan­neuvotteluihin Ukrainan ja Venäjän välillä

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010604499.html

Ukrainan sota|Ranskalaismedioissa on olympialaisten yhteydessä käyty keskustelua Venäjän ja Ukrainan välisestä rauhasta.

KUVA

https://hs.mediadelivery.fi/img/658/afe70d8105e1fbb6deac4bb547fbd26e.jpg.webp

Venäjä-asiantuntija Hanna Smith ja ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Arkady Moshes. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva, Markku Ulander / Lehtikuva

”Lähestymme pistettä, jossa neuvottelut on aloitettava”, tasavallan presidentti Alexander Stubb sanoi alkuviikosta ranskalaislehti Le Monden haastattelussa.

Myös tutkijat näkevät, että mahdollisuus Ukrainan rauhanneuvotteluista on kasvanut.

Ukrainan tavoittelemassa rauhanprosessissa alkusysäys oli Sveitsin rauhankokous. Sille on tarkoitus järjestää jatkoa marraskuussa. Ukraina toivoo, että myös Venäjä on silloin mukana.

Ukrainan tilanne on kesän aikana ollut niin Naton huippukokouksen kuin Britannian johtaman Euroopan poliittisen yhteisön (EPC) kokouksen agendalla.

Venäjän paine käydä oikeita neuvotteluja rauhasta on kasvanut, arvioi Venäjä-asiantuntija Hanna Smith.

Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Arkady Moshesin mukaan myös Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyille olisi nyt poliittisesti helpompaa istua samaan rauhanneuvottelupöytään Venäjän ja sen johtajan Vladimir Putinin kanssa.

Keskeisimpinä syinä hän pitää sodan kulkua Ukrainan kannalta ja Ukrainan kansallisen mielentilan muuttumista.

”Sotilaallinen tilanne on pikkuhiljaa kääntymässä Venäjän eduksi. Vaikka Venäjä ei ole onnistunut saamaan suuria alueita vielä haltuunsa, on se kuitenkin pystynyt etenemään rintamalla toisin kuin Ukraina viime aikoina”, Moshes toteaa.

”Samaan aikaan yleinen mieliala Ukrainassa on kääntymässä rauhanneuvottelujen kannalle. Kansa on väsynyt sotaan, jota on kestänyt jo kaksi ja puoli vuotta. Ihmisiä kuolee jatkuvasti, eikä kukaan investoi Ukrainan talouteen ennen kuin sota saadaan päättymään”, Moshes luettelee.

Heinäkuussa julkaistun ukrainalaistutkimuksen mukaan yli 44 prosenttia ukrainalaisesta tukee rauhanneuvotteluiden aloittamista Venäjän kanssa.

Vastanneista 61 prosenttia ei kuitenkaan olisi valmis hyväksymään Venäjän esittämiä rauhanehtoja, ja 82 prosenttia uskoo, että Ukraina kykenisi lyömään Venäjän taistelukentällä, jos länsikumppanit vain tarjoaisivat tarpeeksi aseita.

Samaan aikaan Zelenskyi kokee lännen tuen yhä riittämättömäksi. Ukrainalle on jatkuvasti pulaa aseista ja ammuksista, mikä ei helpota sen tilannetta.

Stubbin mukaan neuvottelujen aloittaminen ei tarkoita myönnytysten tekemistä. Tasavallan presidentin kanslia vahvisti Stubbin viestin HS:lle lyhyesti.

”Suomi tukee Ukrainan pyrkimystä saavuttaa kestävä ja oikeudenmukainen rauha. Kuten presidentti Zelenskyi on todennut, tässä tarvitaan sekä sotilaallisia että diplomaattisia toimia”, Stubb sanoi.

Stubb on myös todennut useaan kertaan, että päätös neuvotteluiden ajankohdasta ja ehdoista on Ukrainan.



Smith muistuttaa, että ennen minkäänlaisten neuvottelujen alkamista on normaalia esittää vaatimuksia, joihin toinen osapuoli ei missään tilanteessa suostuisi. Hän uskoo, että rauhan aikaansaamiseen voidaan tarvita alueluovutuksia.